Shoqatat

Më poshtë ju mund të gjeni përshkrime të shkurtër dhe detajet e kontaktit të bashkëpunuar me ne klubet.
Shikoni ju dëshironi për të në faqet e tyre!

FC Galaxy Steinfurt 2013 e.V.

FC Galaxy Steinfurt
Galaxy FC Steinfurt 2013 eV është një klub futbolli nga rajoni Münsterland, e cila është themeluar në 2013/03/03. Përveç sportit, shoqata fokusohet në mënyrë të veçantë në aktivitetet në fushën e integrimit dhe është përgjegjëse për zhvillimin e sportit dorë.

www.galaxy-steinfurt.de


Turnerbund Burgsteinfurt 1862 e.V.

Turnerbund Steinfurt
Në vitin 2012 Federata Gjimnastikës Burgsteinfurt 1862 eV festoi përvjetorin e saj të 150, edhe pse klubi i madh i sotëm konkuron me emrin Turnerbund vetëm që nga viti 1920. Në atë kohë, pra, kompania u bashkua Turnvereine " Gut Heil " dhe " Jahn " për Turnerbund Burgsteinfurt. Shfaqja e një klubi gjimnastikës në Burgsteinfurt është për shkak të ideve revolucionare e rinovimit të aktivitetit fizik të Jahn.

www.tb-burgsteinfurt.de


Sportverein Wilmsberg 1924 e.V. – Borghorst

SV Wilmsberg
SV Wilmsberg 1924 eV është një poshtë për klubin e futbollit tokë nga qyteti i qarkut në jug të rrethit Steinfurt Borghorst. Klubi mund të shikojnë prapa në një histori të vërtetë të rëndësishëm, për shkak se nuk ishte në 89 vitet e kaluara të ekzistencës së shumë ulje e saj, por edhe ngritje. Pra, ajo ka arritur që nga vitet '50 përsëri dhe përsëri për të vendosur veten në lidhje rrethore ligat e futbollit Bashkimi i SVW. Furios janë duke u siguruar 80 kur SVW me aktorë të rinj të fitoreje të lehtë të ligë rrethit arriti të ish Verbandsliga e cila në atë kohë të përfaqësuara në ligën e katërt më të lartë gjerman.

www.sv-wilmsberg.de


S.C. Preußen Borghorst 1911 e.V.

Preussen Borghorst
Më 3 shtator 1911 pa lindjen e KS Prusia Borghorst 1911 eV. Për këtë qëllim, biznesmenë të rinj, studentë dhe artizanët erdhi së bashku për të gjetur këtë sot si traditë e njohur moderuar përtej kufijve tanë Sport Club Prusia Borghorst.

Frymëzuar nga 1978 e Kupës së Botës Sabine Laschefski afrua Bordin e SC Preussen Borghorst dhe e bëri qartë se ajo tani do të jetë koha për të futur futbollin e vajzave në Borghorst. Kështu, themeli për grave dhe departamenti i futbollit vajzaveaktuale u krijua.

www.sc-preussen-borghorst.de


Breitensport Burgsteinfurt e.V.

Breitensport
Bazë Burgsteinfurt eV promovon sportin në Burgsteinfurt nga ushtrimet dhe shfaqje atletike. Kjo vëmendje e veçantë i kushtohet parimeve të qëllime sportive të lirë, frymën amator dhe shoqërinë e mirë sportive. Verin ofron një gamë të gjerë të aktiviteteve sportive për të rinj dhe të vjetër.

www.breitensport-burgsteinfurt.de


TV Borghorst 1884 e.V.

TV Borghorst
Ajo ishte në fillim të 1884, kur një grup i vogël i qytetarëve bashku Borghorster ishte për të thirrur në këtë fshat të vogël me rreth 5,000 shpirtrave në atë kohë një klub gjimnastikë për jetën. Në disa qytete dhe qyteza të tjera në zonë, duke përfshirë në Burgsteinfurt, qenë në klubet vitet gjashtëdhjetë për përgatitjen fizike, kthimi në idenë e gjimnastikës atit Friedrich Ludwig Jahn, janë themeluar.

www.tv-borghorst.de


Marathon Steinfurt

Marathon Steinfurt
Maratona Steinfurt eV është rritur tani me më shumë se 600 anëtarë të një baze klub të vërtetë . Përveç aktiviteteve të shumta sportive në fushat e rrjedhshëm, çiklizmit , Triathlon , ecje nordike , gjimnastikë dhe trajnim forcë ata gjithashtu ofrojnë kurse dhe ngjarje të shumta.

www.marathon-steinfurt.de


VITAREHA Reha- und Gesundheitssport Steinfurt e.V.

VITAREHA Reha- und Gesundheitssport Steinfurt e.V.
Nga kërkesat jashtë e pacientit praktikës fizioterapi Anja Jüttemann, për të ofruar mundësi të mëtejshme trajnimi, në vitin 2008 rehabilitimi dhe sportiv Health Club Vita rehabilitimin e ka themeluar eV. Ne promovimin e rehabilitimit dhe sportive shëndetësore për të rinj dhe të vjetër. Ne gjithashtu më parë pjesëmarrës jo sportive janë në duar të mira, të cilët duan pas operacionit dhe kockave fraktura apo sëmundje ortopedike dhe neurologjike, janë të aftë për jetën e përditshme përsëri. Pa marrë parasysh se çfarë moshe, çfarë sëmundje apo se niveli i performancës, përveç për pacientët e zemrës, ne kemi për pothuajse çdo grup ofertën e duhur.

www.vita-reha.de


DJK OT Borghorst

DJK OT Borghorst
Klubi volejbollistik i themeluar në vitin 1971 si një grup hobi i TDC Brendshme Shën Nicomedes të ish mësues Bode , drejtor i TDC Home - themeluar G. Roters dhe Werner mbret . Që nga klubi nuk do të mund të bëhet vetëm si grup , u vendos në vitin 1976 për të shkuar në çatinë e DJK . Me kalimin e kohës , klubi u rrit dhe ai doli përveç ekipeve meshkuj dhe femra , edhe të rinjtë dhe amatorë ekipet . Çfarëdo qëllimi juaj është ndjekur , pushtet apo nëse fun , shoqata jonë mund të realizojë dy objektiva . Sot , në rritje klubin dhe është i lumtur për çdo fytyrë të re - qoftë të rinj apo të vjetër , pavarësisht nga kombësia e tyre !

www.djk-ot-borghorst.de