Mirë se vini në Steinfurt

Ne jemi një qytet sportiv dhe gjithmonë në kërkim për njerëz si ne, të argëtohen në sport së bashku. Ju jeni të mirëpritur të provoni me ne të gjitha sportet.

Ne shohim përpara për të ju.

Sport Femei

Handbal

Arte Martiale

Fotbal

Copii Gimnastică

Dans

Volei

Populare Sport

Rularea

Badminton

Tenis de Masa

Scrimă

Tragere cu Arcul

Biliard